Ladataan sisältöä..

Bell Super 2 MIPS

tuotekuva


Enduro ajoa, all-mountain revittämistä, sydäntä takovaa trail ajamista maastossa. Tämä on kamaa, johon Bell Super 2 on tehty. Se antaa sinulle täydellisen, laajennetun suojan alemmalla takasuojalla plus tinkimätöntä mukavuutta ja ilmanvaihtoa auttaamaan sinua tykittämään ylämäet.

Bell Super 2 MIPS kypärän innovatiivisen MIPS-turvajärjestelmän ansiosta iskun kohdistuessa päähän, MIPS-häkin rotaatio kypärän sisällä lievittää mahdollista riskiä aivovaurioon.

Se sisältää teknologioita, kuten jäähdyttävän Overbrow Ilmanvaihdon, irroitettavan kamerakiinnikkeen ja TAG Fit järjestelmän, joka tekee istuvuuden säädöstä helpompaa kuin koskaan. Ja mikä parasta, se on yhteensopiva Super 2R leukasuojan kanssa.

Koot:

M 55-59cm
L 58-62cm

 

Lisätietoja

Tekniset tiedot Overbrow Ventilation™ Fusion In-Mold polykarbonaattikuori TAG™ Fit System GoggleGuide™ säädettävä visiirisysteemi Integroitu Breakaway-kamerakiinnike X-Static® pehmusteet Breakaway -ruuvit ICEdot Enabled MIPS® 395 g (414.5g MIPS) 23 tuuletusaukkoa, 4 otsaporttia CPSC Bicycle CE EN1078