Crescent Elsa on sähköavusteinen matalarunkoinen 7-vaihteinen kaupunkipyörä. Sen runko on matala ja sen ansiosta liikkeelle lähtö ja pysähtyminen on helppoa. Elsan ajoasento on mukavan rento ja pysty. Moottorina tässä pyörässä toimii luotettava Shimano Steps E5000 keskiömoottori. Tällä moottorilla ja akulla toimintasäde on jopa 100km. Crescent Elsasta löytyy jalkajarru ja eteen tehokas hydraulinen levyjarru. Crescent Elsan vakiovarusteisiin kuuluu säädettävä ohjainkannatin, seisontatuki, lokasuojat, runkolukko, akusta virtaa ottavat valaisimet ja irroitettava etu/takakori.

  • Matala alumiinirunko, runkokoko 51cm
  • Shimano Steps E5000 keskiömoottori, 250W, 40Nm.
  • Akku 418Wh
  • Shimano Nexus 7-v napavaihteet
  • Jalkajarru + Shimano MT201 hydraulinen etu levyjarru
  • Säädettävä ohjainkannatin, seisontatuki, lokasuojat, runkolukko, akusta virtaa ottavat valaisimet ja irroitettava etu/takakori
Lisätietoja

Toimitamme myös kaikki verkkokaupasta tilatut pyörät nopeasti sekä turvallisesti kasattuina, ajokuntoisina sekä vaihteet ja jarrut säädettyinä. Voit myös lähestyä meitä oikean runko-koon ja pyörän valintaan liittyen tai muissa asioissa asiakaspalvelustamme tai vierailemalla liikkeessämme Bike Planet Vantaan tai Espoon myymälässä.

info
Valmistaja

2 299,00 €

Tuote on tilapäisesti loppunut
Tilapäisesti loppu

Toimituskulut alkaen

6,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 200,00 € tilauksille

6,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 200,00 € tilauksille

20,00 €  Matkahuolto (pyörät)

0,00 €  Nouto myymälästä