Ladataan sisältöä..

Giant TCR Advanced 1 KOM -19

tuotekuva


Giant TCR on Pro-Tour talli CCC:n ja Olympia-voittaja Greg Van Avermaetin valinta kaikista kovimpiin kilpailuihin missä ainoastaan voitto merkitsee. Menestystä suurissa ympäriajoissa kuten Tour d'Francella ja Giro d'Italiassa niittänyt Giant TCR ei jätä ketään kylmäksi!

Giant TCR Advanced 1KOM on Giantin suosituin Race-geometrialla oleva maantiepyörä. Pyörän rungon ominaisuudet on äärimmilleen hiottu ja se on sekä kevyt että jäykkä ja erityisen hyvä ja ketterä hallittavuudeltaan. Laadukas hiilikuitu-runko suodattaa tien epätaisaisuudet äärimmäisen hyvin. Giant TCR ADvanced 1 KOM soveltuu nimensä mukaisesti Strava "KOM":ien jahtaamiseen!

  • Advanced grade hiilikuiturunko
  • Shimano Ultegra R8000 Vaihteisto
  • Tubeless kiekot ja renkaat

Lisätietoja

Tiesithän että Giant -pyörillä on elinikäinen runkotakuu myös hiilikuitu-rungolla. Me kasaamme ja toimitamme verkostakin ostetut pyörät ajokuntoisena, vaihteet ja jarrut säädettyinä. Autamme myös oikean runko-koon valinnassa ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa.

"THE MOST EFFICIENT RACE BIKES HAVE THE PERFECT BALANCE OF LIGHT WEIGHT, STRIFFNESS AND SMOOTH COMPLIANCE ON THE ROAD. THE TCR ADVANCED DELIVERS ON ALL THREE, MAKING IT A VERSATILE PERFORMER FOR COMPETITIVE ROAD RIDERS" - Giant