Ladataan sisältöä..

Orbea Orca Aero M20i Team-D -20

tuotekuva


Täysin uusi Orbea Orca Aero M20i Team Disc -20 on ehkäpä maailman nopein maantiepyörä tällä hetkellä. Orbea on ensimmäinen valmistaja joka toi markkinoille Aero-maantiepyörän, jossa on kumottu UCI:n 3:1 sääntö rungon ja haarukoiden muotoilussa. Tämä mahdollistaa tekemään entistä nopeamman rungon unohtamatta pyörän jäykkyyttä ja tehontuottoa!

Uusi Shimano Ultegra R8050 Di2 vaihteisto yhdistettynä Shimanon hydraulisiin levyjarruihin, Fulcrum Racing 400 DB kiekot, sekä laadukas ja kevyt hiilikuiturunko tekevät tästä pyörästä ylivertaisen taistellessasi ilmanvastusta vastaan!

  • Hiilikuiturunko
  • Shimano Ultegra R8050 Di2 vaihteisto
  • Shimano Ultegra R8070 hydrauliset levyjarrut
  • Fulcrum Racing 400 DB kiekot
  • Hutchinson Fusion 5 All Season TLR 28mm renkaat

Kysy myös saatavuutta kustomoidulla värityksellä ja komponenteilla olevalle Orbea MyO-pyörälle asiakaspalvelustamme tai liikkeestämme. 

Lisätietoja

Tiesithän että Orbea pyörillä on elinikäinen runko-takuu. Toimitamme myös kaikki verkkokaupasta tilatut pyörät nopeasti sekä turvallisesti kasattuina, ajokuntoisina sekä vaihteet ja jarrut säädettyinä. Voit myös lähestyä meitä oikean runko-koon ja pyörän valintaan liittyen tai muissa asioissa asiakaspalvelustamme tai vierailemalla liikkeessämme Bike Planet Vantaan tai Espoon myymälässä.