Ladataan sisältöä..

Specialized Riprock 24" Uv/Lilac -20

tuotekuva


Hiekkatiet, pihapiiri tai maastoajo - Specialized Riprock 24 soveltuu näihin kaikkiin ja se on tehty etenkin pienen pyöräilijän hauskuutta silmällä pitäen, alustasta riippumatta.

Rullaavat ja leveät 2.8" renkaat ovat miellyttävät ja pitävät myös hiekalla. Lisäksi joustokeula pehmentää menoa maastossa ja katukivetyksillä. Mekaaniset levyjarrut ovat toimivat märälläkin kelillä ja Shimano Tourney 8-vaihteistossa riittää välitykset monipuolisempaankin ajoon.

  • Kevyt alumiinirunko on suunniteltu erityisesti lasten käyttöön. Se on kevyt ja ketterä sekä sen geometria soveltuu pienen polkijan mitoille. Lisäksi siinä on matala vaakaputki.
  • Kustomoitu SR Suntour XCT joustokeula soveltuu pikkupolkijalle ja suodattaa tienpinnan epätasaisuudet mainiosti.
  • 2.8" renkaat lisäävät pitoa, ajomukavuutta sekä varmuutta.

Lisätietoja

Tiesithän että Specialized pyörillä on elinikäinen runko-takuu. Toimitamme myös kaikki verkkokaupasta tilatut pyörät nopeasti sekä turvallisesti kasattuina, ajokuntoisina sekä vaihteet ja jarrut säädettyinä. Voit myös lähestyä meitä oikean runko-koon ja pyörän valintaan liittyen tai muissa asioissa asiakaspalvelustamme tai vierailemalla liikkeessämme Bike Planet Vantaan tai Espoon myymälässä.

hinta

499.00 €

Toimitusaika: 1 - 3 päivää