Specialized Turbo Como 4.0 Low Entry tarjoaa vauhtia, tehoa ja tyylikkyyttä mukavuudesta tinkimättä. Mukavampi geometria tekee ajoasennosta pystymmän ja matalampi runko tekee pyörän päälle ja pois noususta helppoa ja vaivatonta.
Pyörästä löytyy Specializedin oma 1.2 E moottori, joka on suunniteltu erityisesti kaupunki- ja taajamakäyttöön. Moottori on pehmeä, mutta tehokas ja erittäin hiljainen. Se toimii sulavasti tunnistaen ajajan itse tuottaman voiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaisesti. Näin saadaan aikaan erittäin käyttömukava moottoriavustus. Voit ajatella sitä esimerkiksi näin; Mitä enemmän voimaa tuotat, sitä enemmän voimaa moottori tuottaa. Tämä tekee esimerkiksi liikennevaloista liikkeellelähdön nopeaksi ja tehokkaaksi.

  • Mukava, matala alumiininen runko, lukittava etujousitus
  • Shimano Deore 10-vaihdetta, hydrauliset levyjarrut, tavarateline, etu- ja takavalo ja lokasuojat
  • TCD-w ajotietokone. Näytöltä näet esimerkiksi nopeuden, matkan, ajan, akun kapasiteetin, kadenssin ja tehon. Yhdistettävissä älypuhelimeesi Specialized Mission Control Appilla (iOS, Android), jolla voit muokata mittaria ja tallentaa ajojasi ja diagnosoida pyöräsi perustietoja.
  • Taloudellinen ja hiljainen Specialized 1.2 E moottori
  • Runkon sisälle integroitu 500Wh akku, lukittava ja helposti irroitettava, jos haluat ladata sitä pyörästä erillään
Lisätietoja
info
Valmistaja
Valitse Väri:
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

6,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 200,00 € tilauksille

6,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 200,00 € tilauksille

20,00 €  Matkahuolto (pyörät)

0,00 €  Nouto myymälästä