Ladataan sisältöä..

Specialized Turbo Vado 4.0 Step-Through -20

tuotekuva


Specialized Turbo Vado 4.0 malli on tyylikäs huippulaadukas sähköavusteinen kaupunkihybridi. Sen sisältä löytyy Specializedin 1.2 moottori, joka on suunniteltu erityisesti kaupunki- ja taajamakäyttöön. Moottori on pehmeä, mutta tehokas ja erittäin hiljainen. Se toimii sulavasti tunnistaen ajajan itse tuottaman voiman ja säätää moottorin tehoa sen mukaisesti. Näin saadaan aikaan erittäin käyttömukava moottoriavustus. Voit ajatella sitä esimerkiksi näin; Mitä enemmän voimaa tuotat, sitä enemmän voimaa moottori tuottaa. Tämä tekee esimerkiksi liikennevaloista liikkeellelähdön nopeaksi ja tehokkaaksi.

  • Kevyt ja matala alumiininen runko, SR Suntour NCX E25 lukittava etujousitus
  • Shimano Deore 10-vaihdetta, Shimano MT200 hydrauliset levyjarrut, tavarateline, etu- ja takavalo ja lokasuojat
  • TCD-w ajotietokone. Näytöltä näät esimerkiksi nopeuden, matkan, ajan, akun kapasiteetin, kadenssin ja tehon. Yhdistettävissä älypuhelimeesi Specialized Mission Control Appilla (iOS, Android), jolla voit muokata mittaria ja tallentaa ajojasi ja diagnosoida pyöräsi perustietoja.
  • Tehokas, taloudellinen ja hiljainen Specialized 1.2 moottori, 250W, 75Nm
  • Runkon sisälle integroitu 500Wh akku, lukittava ja helposti irroitettava, jos haluat ladata sitä pyörästä erillään

Lisätietoja

Tiesithän että Specialized pyörillä on elinikäinen runko-takuu. Toimitamme myös kaikki verkkokaupasta tilatut pyörät nopeasti sekä turvallisesti kasattuina, ajokuntoisina sekä vaihteet ja jarrut säädettyinä. Voit myös lähestyä meitä oikean runko-koon ja pyörän valintaan liittyen tai muissa asioissa asiakaspalvelustamme tai vierailemalla liikkeessämme Bike Planet Vantaan tai Espoon myymälässä.