KAUPUNKIEN KEVEYS

Kaupunkitoiminnallisuuden ja helppokäyttöisyyden hengessä olemme kehittäneet uuden kuljetuskonseptin, joka on suunniteltu sinun elämääsi varten. Kone, joka on myös hienostunut lisävaruste, joka toistaa tyylitajuasi varjostamatta sitä – tyylikäs, hauska ja luotettava työkalu, joka on helppo ohjata asuntoihin tai työpaikkoihin. Vibe on kevyt ja nautinnollinen pyörä, jossa on moottori, akku ja integroitu elektroniikkajärjestelmä, joka on suunniteltu kaupungin nopeatempoiseen, tarttumaan ja menevään elämäntyyliin.
RIITTÄVÄN ENERGIA / MINIMALISMI

Enough Energy -konseptimme on uusi tapa ajaa, ja Vibe on uudenlainen ebike – minimalistinen, integroitu ja tyylikäs ilman isompia komponentteja, jotka vähentävät ajokokemusta ja tuovat sinut lähemmäksi tunnetta, että vähemmän "e" voi lopulta tuottaa enemmän. pyörä".
KAUPUNKIGEOMETRIA

Orbea Urban Geometry -konsepti ennakoi, kuinka ratsastajat käyttävät pyöriä kaupungissa. Pystysuorampi asento parantaa näkyvyyttä ja mukavuutta pitää sinut turvallisena. Tasapaino on täydellinen ja ohjaus on herkkä ilman, että tuntuu liian nopealta. Matalarunkoinen kehysvaihtoehto helpottaa kehyksen läpi astumista niille, joilla on vähemmän liikkuvuutta tai rajoittavia vaatteita.
YHTEYDESSÄ JA GPS-NAVIGOINTI OFF LINE KARTTOILLA

Yhdistä älypuhelimesi EBikeMotion-sovellukseen ja nauti perusteellisista järjestelmätiedoista sekä ajo- ja harjoitustiedoista. Lisää älypuhelimesi teline Viben ohjaustankoon ja navigoi uusilla kaduilla helposti täydellisen käännökseltä GPS:n ja täysin offline-karttojen ansiosta.

info
Valmistaja
ORBEA
x
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)