Ladataan sisältöä..

Rahoitus

Jos haluat joustavamman tavan maksaa ostoksesi, voit maksaa ostosi kätevästi osissa ja valita itse kuukausierän suuruuden. Bike Planet -rahoituksen voit hakea helposti toimipisteissämme tai tehdä luottohakemuksen vaivattomasti jo kotonasi alla olevalla linkillä. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Bike Planet Rahoituksen edut

- Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään; lasku ostoksestasi toimitetaan suoraan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
- Saat aina vähintään yhden kuukauden kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
- Voit myös valita jakaa ostoksesi pidemmälle maksuajalle, esimerkiksi kolmelle kuukaudelle ilman korkoa. Kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat ainoastaan käsittelymaksun 4 €/kk.
- Valittavanasi on myös 12 kuukauden koroton maksuvaihtoehto. Tuolloin kuukausittaisen lyhennyksen lisäksi maksat käsittelymaksun 4 €/kk sekä tilimaksun 35 €.

Avaa tili jo tänään - saat jopa 12 kuukautta korotonta maksuaikaa

Täytä hakulomake tarkasti ja huomio seuraavat asiat:
- Henkilötunnuksesi on oikein
- Yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) ovat oikein
- Muistathan lukea yleiset ja erityiset tiliehdot ennen luoton hakemista!

Saat luottopäätöksen HETI!

Kun olet saanut luottohakemuksellesi myönteisen päätöksen ja tulet tekemään ostosta, ota henkilöllisyystodistuksesi mukaan.
Allekirjoitamme joko sähköisesti tai tulostamme toimipisteessämme lopulliset rahoitussopimukset sekä varmistamme ostoksen.
Luottohakemuksen ja lisätiedot rahoituksesta:
- Luottohakemus
- Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot ( VEK )
- Yleiset luottotiliehdot

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, soita Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. (09) 622 4308.