Hiekkatiet, pihapiiri tai maastoajo - Specialized Riprock 24 soveltuu näihin kaikkiin ja se on tehty etenkin pienen pyöräilijän hauskuutta silmällä pitäen, alustasta riippumatta. Riprock on suunniteltu modernilla runkogeometrialla ja siinä on rullaavat maastorenkaat, hydrauliset levyjarrut sekä sisäiset vaijeriviennit. Vaihteissa löytyy välityksiä jyrkimpiinkin nousuihin. 

Lapset eivät tykkää ajamisesta, jos pyörää ei ole suunniteltu mukavaksi lapsen ehdoilla. 130mm leveä satula, kapeammat ja lyhyemmät kammet, matala ja kevyt runko, sekä vakaa ajettavuus tekevät Riprock-pyörästä sellaisen, jolla lapset lähtevät innolla ajamaan. 

Rullaavat ja riittävän leveät 2.35" renkaat ovat miellyttävät ja pitävät myös hiekalla. Hydrauliset levyjarrut toimivat huonollakin kelillä ja Microshiftin 9-vaihteistossa riittää välitykset monipuoliseen ajoon.

  • Kevyt alumiinirunko on suunniteltu erityisesti lasten käyttöön. Se on kevyt ja ketterä sekä sen geometria soveltuu pienen polkijan mitoille. Lisäksi siinä on matala vaakaputki.
  • 1x9 vaihteisto, rataspakka 11-42T
  • Hydrauliset levyjarrut
  • Specialized Ground Control 24"x2.35" renkaat
info
Valmistaja
SPECIALIZED
x
Valitse Väri:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)