Uusi Tarmac on suunniteltu olemaan nopea, siitä ei ole mitään epäselvyyksiä, mutta se edustaa paljon muutakin kuin vain aerodynaamista suorituskykyä. Kevyen Rider-First Engineered™ -rungon ansiosta se tarjoaa parhaat mahdolliset ajo-ominaisuudet koosta riippumatta. Mitä ikinä oletkin suunnitellut uuden Tarmacisi varalle, se on valmis auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi - PR:t, KOM:ti tai palkintopallisijat. Yksi pyörä on ylitse muiden.

Uusi Shimano 105 Di2 12-vaihteen osasarja tuo elektronisen vaihteiston uuden yleisön ulottuville, ja Turbo Pro 700x26mm -renkaat ovat erittäin rullaavat, joten uusi Tarmac tarjoaa suorituskykyä edullisempaan hintaan.

  • Vaikka aerodynamiikka oli ensiarvoisen tärkeää Tarmacin ja kaikkien kilpapyöriemme kehityksessä, paino oli perämiehenä tällä matkalla optimaalisen kilpapyörän kehitykseen. Aikaisemmin "aero-pyörät" olivat aina painon suhteen vaarallisella alueella – mitä enemmän vastusta vähensit, sitä enemmän paino nousi. Uuden Tarmacin suunnittelufilosofiamme oli pitää se UCI:n painorajalla tai sen alapuolella ilman uhrauksia aerodynamiikan suhteen. Ja FreeFoil Shape -kirjaston, isotooppisen FEA-analyysin kaltaisten työkalujen ja alan parhaiden insinöörien suunnittelun avulla, teimme FACT 9r -rungon, joka painaa vain 1010 grammaa luopumatta himpustakaan aerodynaamisuutta, jäykkyyttä tai ajolaatua.
  • Jatkaessamme pyrkimystämme kehittää täydellinen kilpapyörä, käytimme Rider-First Engineered™ -filosofiaamme varmistaaksemme, että uusi Tarmac on tähän mennessä tasapainoisin ja parhaiten käsiteltävä Tarmac – koosta riippumatta. Kolmen World Tour -tiimimme – Boels-Dolmans, Deceuninck-Quick-Step, and Bora-hansgrohe – maailman parhaiden testaajien kanssa teimme muutoksia Tarmaciin heidän tuhansien ajokilometriensä perusteella. Tasapainotimme ajolaadun etu- ja takaosan välillä, jotta pisimmätkin päivät satulassa ovat mukavia – kaikki ilman, että annamme tippaakaan periksi Tarmacin legendaarisesta käsiteltävyydestä ja kilpailuja voittavasta näppäryydestä.
  • Vengen oppien pohjalta uusi Tarmac hyödyntää yksinkertaista integraatiota puhtaan, nopean ohjaamon luomiseksi, jonka kanssa on helppo elää. Olemme tehneet parannuksia kaikkiin kokoonpanoihin — mekaaninen vaihtaminen, perinteiset stemmit, pyöreät ohjaustangot jne. — samalla säilyttäen pyörän aerodynaamiset ominaisuudet. Nämä samat ominaisuudet tekevät uudesta Tarmacista helpon työ- ja matkustuskaverin. Win-win.
Lisätietoja
info
Valmistaja
SPECIALIZED
x
Valitse Väri:
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)