Täysin uusi Specialized Turbo Levo SL!

Specialized Turbo Levo SL tuo täysin uuden ideologian sähkömaastopyörästä. Levo SL on sähkömaastopyörä, jossa on luomupyörän käsiteltävyys ja ketteryys, mutta eMTB pyörän voimat! Turbo Levo SL Comp Carbon pyörässä on täyshiilikuiturunko, FOXin jousitus sekä Sram GX/NX Eagle voimansiirto.

Uusi Levo SL poikkeaa vanhemmasta versiosta monella tavalla. Runko on suunniteltu aivan uusiksi. Runkomitoitus on ilmoitettu samalla S1-S6 mitoituksella kuin uudet Turbo Levot ja myös tämä SL-versio on mullet-rengastuksella. Eli edessä on 29" rengas ja takana 27.5" rengas. Takahäkistä löytyy kuitenkin käännettävä metallipala, jonka avulla pyörään saa mahtumaan myös taakse 29" renkaan. Moottori on kokenut myös parannuksen. Uudessa SL 1.2 moottorissa on vääntöä 50 Nm eli huomattavasti enemmän kuin vanhassa mallissa. Keulan joustomatka on kasvanut 160 mm pituiseksi ja uusi Mastermind TCU tuo ajotiedot helposti näkyville uudelle värinäytölle. 

Jos haluat pyörän, jolla ajaminen on hauskaa ja tehokasta, valitse Turbo Levo SL. Jos taas haluat maksimaalisen tehon niin Turbo Levo tai Kenevo on sinun valintasi. Levo SL on super ketterä ja miellyttävä pyörä ajaa traileja.

Yhdistä pyörä Mission Control Applikaatioon ja muuta SL 1.2 moottorin ja uuden Mastermind TCU:n ominaisuuksia, jotta ne vastaavat  parhaiten mieltymyksiäsi. Lisäksi moottorissa on tehonmittaus ja ANT+ yhteys, jolla saat kaiken datan ajostasi.

  • Uusi FACT 11m hiilikuiturunko
  • Specialized SL 1.2 moottori, 50Nm vääntö, 320W huipputeho
  • Fox 36 Rhythm keula 160mm joustomatkalla (150mm S1-koossa)
  • Fox Float X Performance series takaiskari 150mm joustomatkalla
  • Sram GX/NX Eagle voimansiirto
  • Akku 320Wh
  • Mahdollisuus Range extender lisä-akkuun
info
Valmistaja
SPECIALIZED
x
Valitse Väri:
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)