Uusi Turbo Tero on sähkömaasturi varusteltuna jokapäiväiseen ajoon. Maastopyörä jolla voit ajaa työmatkaa. Työmatkapyörä joka vie sinut retkille. Retkipyörä jossa on hyvä kuljetuskapasiteetti. Mitä ikinä sen haluat olevan, ja minne vaan haluat sen kanssa mennä. Todellinen "Do it all" supersankari. Tero yhdistää muunneltavan käytettävyyden maailmanluokan maastopyörään ja luokkansa johtavaan sähköavustus-järjestelmään.

Teron vahvuus on voiman, itseluottamuksen ja muunneltavuuden yhdistäminen. Näiden ominaisuuksien yhdistelmä luo vahvan, suorituskykyisen ja monipuolisen pyörän jolla on ilo ajaa joka paikassa, kaupunkien kaduilta takametsien poluille.

  • Turbo Full Power 2.0E moottori, vääntö 70Nm.
  • 710 Wh integroitu-ja irroitettava akku.
  • Mission Control and MasterMind- Mission Controll-aplikaation avulla voit säätää Teron tehoalueita makusi mukaan. Kaikkia kolmea vakioasetusta voit miltei rajattomasta säätää sopimaan omiin teho ja kantama tarpeisiisi. 
  • Turbo System Lock - Käytä Mission Control appia kytkeäksesi moottorin pois toiminnasta sekä asettaaksesi liiketunnistus-hälyttimen. Lukittuna pyörän saa toimivaksi vain omistaja. 
  • Vausteltu DRYTECH lokasuojilla, LED etu ja takavalolla, 27kg kantavalla HD Rack tavaratelineellä, joka soveltuu lastenistuimelle. Pyörällä voi myös vetää läpiakseliin kiinnitettävää kärryä. 

Valmistajan kokosuositus: S (155-165cm), M (165-178cm), L (175-185cm), XL (185-195cm)

Lisätietoja
info
Valmistaja
SPECIALIZED
x
Valitse Väri:
Valitse koko:

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)