Squirt ketjuvaha on mainio veden ja vahan yhdistelmä, joka sisältää riittävästi vahaa jopa pitkille pyöräilyretkillä tai pitkän matkan kisoihin. Vaha hylkii likaa, vähentäen näin ongelmia ketjujen ja vaihteiston toiminnassa. Hyvin toimivat ketjut ja vaihteisto lisäävät näinollen myös koko voimansiirron käyttöikää.

Tarvittaessa ketjut harjataan kuivalla harjalla ennen uusintavahausta.

Vaha levitetään kuiviin ketjuihin. Ravistetaan hyvin ennen vahan levittämistä ketjujen sisäpinnalle, samalla kampea taaksepäin pyörittäen. Älä kuivaa vahaa pois, vaan anna sen kuivua ainakin muutama minuutti parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Erityisesti sadekelillä on tärkeää antaa vahan kuivua kunnolla ennen pyöräilyä.

Ensimmäinen käyttökerta: puhdista ketjusta lika ja rasva huolellisesti, levitä ketjuvaha ja toista käsittely viiden minuutin kuluttua.

Mikäli vahaa kulkeutuu silmiin, tulee silmät huuhdella välittömästi haalealla vedellä. Ota välittömästi yhteys lääkäriin, jos ketjuvahaa on joutunut nieluun. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei palovaaraa. Säilytettävä 5-35°C lämpötilassa.

Muovipullo sisältää 120 ml pitkävaikutteista ketjuvahaa.

info
Valmistaja

19,90 €

x
Tuote on tilapäisesti loppunut
Tilapäisesti loppu

Toimituskulut alkaen

0,00 €  Nouto myymälästä

7,90 €  Nouto postin pakettiautomaatista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

7,90 €  Nouto postista (Ei pyörille)
ilmainen toimitus yli 100,00 € tilauksille

29,90 €  Matkahuollon kotiinkuljetus (pyörät)